Myymälä

Myymälä

Lävistyksiin erikoistunut kultasepänliike Koru- ja lahjakauppa Hopeinen Kuu sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Jalasjärvellä. 

hopeinenkuu_kauppa

 

Lävistyksiin erikoistunut kultasepänliike

Hopeinen Kuu on koru- ja lahjakauppa Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Jalasjärvellä. Meiltä saat erikoisuutena myös lävistykset turvallisesti ja ammattitaitoisesti aina torstaisin. Vaihdamme kelloosi pariston edullisesti joko odottaessasi tai kauppareissun aikana. Valikoimastamme löydät hienoimmat hopeiset korvakorut itsellesi ja ystävällesi, kullallesi kauneimmat kultakorut ja nuorelle näyttävimmät teräskorut. Autamme sinua kaikissa lahjavalinnoissa ja paketoimme lahjat puolestasi!

Aivan matkasi varrella

Hopeisen Kuun myymälä sijaitsee Jalasjärvellä Tampereen ja Seinäjoen välissä, aivan kolmostien tuntumassa. Liikkeemme sijaitsee kirkon kupeessa, joten rippi- ja häälahjat haet vaivattomasti vielä viime hetkellä!

Oven edessä on ilmainen parkkipaikoitus, joten et joudu kävelemään pitkiä matkoja parkkipaikan toiselta reunalta vesisateessa. Samasta rakennuksesta löydät lisäksi kauneushoitolan, taksiaseman ja perheneuvolan.

Tervetuloa tutustumaan!

Aukioloajat:

Ti-Pe 10-17.00

La 10-14

Tarkista poikkeusaukioloajat Facebookista!

 

 

Kalevala

 

CITIZEN

 

Leijona

 

Lumoava

 

MOOMIN

 

SEIKO

 

SOREA

 

Suomi1917Finland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Powered by Powered by