Myymälä Jalasjärvellä | Hopeinen Kuu OUTLET

Hopeinen Kuu OUTLET

 

Myymälästämme löydät lisää kauniita hopeakoruja, kultakoruja, titaanisormuksia, kelloja moneen tarpeeseen ja lahjatavaraa.

Vaihda korusi uuteen

Voit tuoda käyttämättömäksi jääneet korusi meille. Hyvitämme reilusti vaihtaessasi korusi uuteen. Lisäksi myynnissä on myös vanhoja (toimivia!) gramofoneja, levyjä ja yksittäisiä upeita vanhoja huonekaluja.

Turvallista asiointia

Haluamme varmistaa turvallisen asioinnin. Myymälässä on käsidesiä saatavilla asiakkaille. Henkilökunta käyttää suojavisiirejä ja huolehtii käsihygieniasta. 

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat paristonvaihto, kaiverrukset sekä kulta- ja kellosepän korjaustyöt. Lue lisää palveluista täältä.

Aukioloajat

Palvelemme

TI-PE 10-16
LA 10-13

Muuna aikana sopimuksen mukaan! Mikäli kuulut riskiryhmään tai töidesi vuoksi haluaisit asioida liikkeessämme aukioloaikojemme ulkopuolella, soita myymäläämme 050 3220 221 ja sovitaan sopiva asiointiaika.


Hopeinen Kuu sijaitsee Jalasjärven kirkonkylällä Kurikassa, Tampereen ja Seinäjoen välissä. Liikkeemme on kirkon kupeessa, joten rippi- ja häälahjat haet vaivattomasti vielä viime hetkellä! Oven edessä on ilmainen parkkipaikoitus, joten et joudu kävelemään pitkiä matkoja parkkipaikan toiselta reunalta vesisateessa. Samasta rakennuksesta löydät lisäksi  ja perheneuvolan. Tervetuloa tutustumaan!